Stabroek: 03 568 67 67        Zandvliet: 03 568 62 49

Apotheek Verlinden Zandvliet

Karin Heirbaut
Apotheker-Titularis
Silke Schillemans
Adjunct-Apotheker
Carole Konings
Famaceutisch Technisch Assistente
Sonia Scheipers
Famaceutisch Technisch Assistente

Apotheek Verlinden, Persoonlijk Advies en Betrokkenheid

Apotheek Verlinden in Stabroek en Zandvliet heeft een team van deskundige apothekers die u benadert vanuit uw persoonlijke behoeften. We hebben alle kennis in huis om u te adviseren en te begeleiden bij al uw gezondheidsvragen en -problemen.

Bij Apotheek Verlinden staat u als patiënt volledig centraal. Vandaar dat we ervoor willen zorgen dat u adequaat wordt bijgestaan met professioneel en hoogstaand medisch advies.

Omdat we openstaan voor al uw vragen en eventuele zorgen, zijn we in staat om u zo goed als mogelijk te begeleiden bij de gestelde diagnoses.

Als apotheek willen we u blijven aanbieden wat daadwerkelijk aansluit bij u als individuele klant. Zowel in onze apotheek staan we u bij met advies op maat, maar ook online willen we u alle mogelijkheden bieden voor een efficiënte reservering.

Online Apotheek Verlinden Zandvliet

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze website kan u uw bestellingen en reservaties doen. In onze database vindt u alle producten terug.

U kan op onze website eveneens uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.

Op de pagina Reservatie op onze website hebt u de keuze uit veel producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u na uw reservatie per sms, mail of telefoon wanneer u de medicatie kan komen ophalen.
Kijk ook naar onze instructievideo’s voor een goed gebruik van puffers, zelftesten, etc…